Autoverolaskuri

Autoverolaskuri laskee nopeasti arvion autoverosta tuontiautoille. Data autoveron suuruudesta perustuu verottajan aiemmin tehtyihin verotuspäätöksiin.

Tarkkaa arviota lopullisesta autoveron määrästä emme voi taata, sillä Verohallinto määrittää sen varsinaisessa autoveropäätöksessä. Samankin ajoneuvomallin veron määrä voi vaihdella ja ajoneuvojen markkina-arvo vaihtelee jatkuvasti. Esimerkiksi lisävarusteet vaikuttavat autoveropäätökseen. Autoverolaskuri kuitenkin antaa hyvän suunnan autoveron määrälle.

Autoverolaskurin data on päivitetty viimeksi 13.6.2024 ja se sisältää verotuspäätökset vuoden 2024 toukokuun loppuun asti.

Tarvitsetko myös rahoitusta autolle?

Useammille rahoitus on tärkeä osa auton hankintaan. Rahoituksen mahdollisia kuluja auttaa hahmottamaan esimerkiksi Tuntitilin tarjoama lainalaskuri. Tuntitilin avulla myös mahdollisen lainan löytäminen ja kilpailuttaminen onnistuu helposti.

Autoverolaskurin käyttö

Sivustomme tarjoaa käyttöösi oivan työkalun, jolla saat suuntaa antavan arvion autoveron määrästä.

Alla luetelluilla valinnoilla saat rajattua hakutuloksia.

  • Automerkki, esim. Tesla
  • Hakutuloksien "Etsi" -kentällä suodatat tuloksia.
    • Voit rajata tuloksia esim: Model 3

Taulukon hakutulokset voit lajitella haluamaasi järjestykseen klikkaamalla taulukon otsikkorivejä. Näin saat järjestettyä autoverolaskurin hakutulokset esimerkiksi päätöspäivän mukaan.

Auto Käyttövoima Moottori Vaihteisto Päätös Käyttöönotto Matkalukema Verotusarvo Autovero
Auto Päätös Käyttöönotto Matkalukema Verotusarvo Autovero