Grillivartaat

Grillivartaat suurelle joukolle

Suuremmallekin joukolle

  • Puisia grillivarrastikkuja / 1 tikku per henkilö
  • Minitomaatteja
  • Kesäkurpitsaa viipaleina
  • Ananasta viipaleina
  • Lihapullia (valmiita tai itse tehtyjä)
  • Porsaanlihakuutioita
  • Sipulia paloina
  • Tuoreita herkkusieniä
  • Paprikan paloja

Laita puiset varrastikut likoamaan vatiin kylmään veteen n. puoleksi tunniksi. Keitä porsaanlihakuutioita hetken kattilassa että ne pehmenevät, siten ne ovat helpompi saada kypsäksi grillissä yhtä aikaa kun muutkin grillattavat. Sillä aikaa voit pilkkoa kesäkurpitsan, paprikan sekä sipulin ja halutessasi herkkusienet. Kun porsaanlihakuutiot ovat pehmenneet, siirrä ne marinadikastikkeeseen maustumaan hetkeksi

Laita joka varrastikkuun minitomaatteja, kesäkurpitsaa, ananasviipale, lihapullaa, porsaanlihakuutioita, sipulia, herkkusieniä ja paprikanpaloja. Sivele grillauskastikkeella ja asettele grilliin hyvälle lämmölle. Paista mukavan ruskeaksi, grillauksen yhteydessä sivele välillä grillauskastikkeella

Tarjoa heti.