Helppoa herkkua

2,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
vajaa dl vehnänalkioita tai kaurahiutaleita
5 rkl margariinia
ripaus suolaa
1 kananmuna
1tl hienosokeria/hedelmäsokeria
2 dl vettä
2,5 rkl maksajauhoa (myytävänä luontaistuoteliikkeissä)
1 rkl vihanneslastuja
Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää kuivat aineet ja rasva.

Lisää vesi varovasti, taikinan täytyy olla jäykkää.

Kauli taikina ohuehkoksi levyksi ja leikkaa keksipalat.

Aseta palat voidellulle uunipellille tai leivinpaperin päälle.

Paisto: 200 astetta noin 30 min.

Keksien makua voi muuttaa lisäämällä taikinaan 1 rkl tonnikalaa hiutaleina.