Itkuhälytin

Mitä hyötyä itkuhälyttimestä?

Itkuhälytin on hyvä apuväline esim. lapsen jäädessä ulos vaunuihin nukkumaan ja hoitajan poistuessa vaunujen luota. Hälytin helpottaa hoitajan askareita; ei tarvitse käydä aina tarkastamassa onko vauva herännyt.

Itkuhälytin toimii radiopuhelimen tapaan. Siihen kuuluu latausteline, laturi ja kaksi hälytinosaa. Hälytin aktivoituu vauvan äänestä tai liikkeestä.Monissa hälyttimissä on kaksi kanavaa; aina on tarkistettava että hälytinosat ovat samalla kanavalla, muuten laite ei toimi. Itkuhälytin toimii sekä verkkovirralla että parisoilla. Käyttöalue on tuotekohtainen: 50-300m.

Itkuhälytintä voi hyödyntää muutoinkin: Lasten ollessa pihalle tai esim. eri huoneessa leikkimässä lähetinosan voi asettaa ”vahtimaan# lapsia, ja vastaanotto-osan voi pitää lähellään, niin voi kuulostella lasten touhuja tarvittaessa menemättä itse paikalle. Tarkista aina hälyttimen toimivuus ennen kuin jätät sen lastenvaunuihin tai muualle. Monissa malleissa on varoitusvalo tai merkkiääni, joka ilmoittaa virran olevan loppumassa.

Hintataso vaihtelee noin 30-80 euron välillä.