Adobe Photoshop CS2

Monipuoliset toiminnot ammattikäyttöön

Adobe Photoshop CS2 ohjelmisto on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisen skaalan työkaluja kuvankäsittelyyn. Kuvatiedostojen käsittely Adobe Bridge toiminnolla on yksikertaista, sillä voit käsitellä useita RAW-muodossa olevia kuvia samanaikaisesti. Voit muuttaa kuvien kokoa tai luoda kuvista diaesityksen ja arvioda, sekä nimetä kuvia. Adobe Photoshop CS2:ssa on myös nk. Pakopiste-toiminto, jonka avulla voit muokata, luoda ja kloonata kuvaan sulautuvia uusia elementtejä. Kuvien ulottuvuuksia voi muokata, kuvia voi taivuttaa, venyttää ja kiertää. Adobe Photoshop CS2:ssa voi luoda ohjelmassa valmiina olevien työtilojen lisäksi omia työtiloja ja muokata valikkoja niin, että useimmin tarvittavat toiminnot löytyvät helposti ja vaivattomasti

Adobe Photoshop CS2:n avulla voit luoda elokuvia ja videoita. Tiedostoihin voi myös lisätä muuttujia, joiden avulla voi lisätä automaattisesti tietoja tietokannoista tai laskentataulukoista. Tapahtumalähtöiset komentosarjat, jotka voit määritellä aktivoitumaan tietyssä työvaiheessa helpottavat myös työskentelyä.

Ohjelmalla on mahdollista muokata myös monitasoisia objekteja apulinjojen ansiosta. Niiden avulla voit kohdistaa ryhmitettyjä, muunnettuja ja käyristettyjä objekteja entistä helpommin. Myös tekstin lisäminen tiedostoihin on entistä helpompaa, koska jokaisesta fontista on näyte valikossa ja ohjelmistossa on monikielinen oikeinkirjoituksen tarkistus. Tottakai ohjelmasta löytyy toiminnot myös kuvanlaadun parantamiseen, punasilmäisyyden poistoon linssivääristymien korjaukseen ym. Ohjelmalla on yös helppo luoda dynaamisia web-animaatioita yhdestä tai useammasta kuvasta.

Koska ohjelmisto on suunniteltu ammattilaiskäyttöön sen hintakin on sen mukainen.