Tonnikalapihvit

Miten tonnikalapihvit valmistetaan?

n. 110 kcal / 440 kJ annos

  • 1prk tonnikalaa vedessä, valutettuna
  • 2dl perunasosetta
  • 1 pieni sipuli hienoksi pilkottuna
  • 2rkl tuoretta persiljaa tai tilliä silputtuna
  • 3rkl korppujauhoja
  • suolaa
  • jauhettua mustapippuria

Sekoita tonnikala ja perunasose. Lisää joukkoon sipuli ja yrtit. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Muotoile taikinasta neljä pihviä. Painele korppujauhot pihvien pintaan ja paista pihvit leivinpaperilla 175 asteisessa uunissa kymmenen minuuttia. Käännä pihvit ja jatka paistamista vielä noin kymmenen minuuttia, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita.

Tarjoa pihvit heti keitettyjen kasvisten tai rapean salaatin kera.