Miten valmistetaan maustevoinapit grillatulle kalalle?
 Pehmennä 250 g voita ja sekoita siihen mausteet. Rullaa voipaperin sisällä pitkäksi kapeaksi tangoksi ja laita pakasteeseen kovettumaan. Ennen tarjoilua leikkaa viipaleita joita voi laittaa valmiin grillatun ruoan päälle.
 Vaihtoehto 1
 | 2 dl hienonnettuja maustevihanneksia (persiljaa, tilliä ja ruohosipulia tai tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, oreganoa ja salviaa) + 1 valkosipulin kynsi  | 
Vaihtoehto 2
 | 3 rkl karkeasti rouhittua roseepippuria + 1 dl hienonnettua persiljaa tai korianteria  | 
Vaihtoehto 3
 | 2 tl currya + 1 rkl paprikaa + 1 tl inkiväärijauhetta tai säilykeinkivääriä + 1/2 dl hienonnettua persiljaa, korianteria tai basilikaa  | 
Vaihtoehto 4
 | Tuoretta tilliä silputtuna. Mustapippurirouhetta 1 tl, curryä 0,5 tl ja 1 murskattu valkosipulin kynsi.  |