Foliossa paistetut fetatomaatit

Tomaatteja fetajuustolla

Neljälle

  • 8 isoa, esim. pihvitomaattia
  • kaksi pakettia fetajuustoa
  • 16 tuoreen oreganon lehteä tai 1 rkl kuivattua oreganoa

Leikkaa tomaatit niiden koosta riippuen neljäksi tai viideksi viipaleeksi ja feta noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Revi foliosta kahdeksan riittävän suurta neliötä, joiden keskelle kokoat tomaatit viipaleista uudestaan kokonaisiksi. Kahden tomaattisiivun väliin tulee aina yksi fetaviipale ja vähän oreganoa. Sulje paketit tiiviisti ja paista 150 asteessa 10-15 minuuttia tai siihen asti, että tomaatti on pehmennyt ja juusto kuumennut keskustaa myöten.

Tarjoile alkuruokana, valkoisen lihan lisukkeena tai pääruokana riisin tai pastan kanssa.