Prosessiajattelua tiiviissä paketissa

Prosessit ja prosessijohtaminen ovat käsitteitä, joihin etsitään edelleen konkreettisia vastauksia. Kai Laamasen Johda liiketoimintaa prosessien verkkona - ideasta käytäntöön on yksi parhaista paketeista, joita aiheesta on kirjoitettu.Kirja on kattava ja helppolukuinen kokonaisuus prosessiajattelun perusteista, prosessien toimimaan saattaamiseen ja kolmannessa osiossa käsiteltävään aiheeseen: tavoitteena parempi suorituskyky. Osiot käsittelevät peruskäsitteiden lisäksi useita erityiskysymyksiä, kuten esimerkiksi mittaamista, strategiaa ja ihmisen käyttäytymistä.

Asiat on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi, sekä pureskeltu käytännön esimerkeiksi. Kirjaa voi käyttää käsikirjana , johon palaa yhä uudestaan. Se ei ole tarkoitettu vain toiminnan kehittämisen ammattilaisille, vaan avautuu myös muulle henkilökunnalle.

Kai Laamanen on kokenut laatujohtamisen ja prosessien kehittämisen konsultti ja kirjoittaja. Hänen kirjansa Johda suorituskykyä tiedon avulla, joka on julkaistu vuonna 2005, jatkaa prosessiajattelun selventämistä erityisesti mittaamisen kannalta.

Kustantaja: Suomen Laatukeskus Koulutuspalvelut Oy, 2001

sivuja: 300