Kermainen pasha pääsiäiseksi

  • 50 g voita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tölkki maitorahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 0,5 dl rusinoita
  • 0,5 dl mantelirouhetta
  • (Halutessasi sukaattia 0,5 desiä)
Sulata voi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokerit maitorahkaan.

Lisää jäähtynyt voisula, kermavaahto, rusinat,(sukaatti ) ja mantelirouhe.

Kaada pasha seos sideharso- tai suodatinpaperilla vuorattuun pasha muottiin tai kahvisuodattimeen. Laita kevyt paino päälle ja astia muotin alle.

Anna pashan valua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kumoa tarjoilulautaselle ja koristele kermavaahtopursotuksella, pääsiäismakeisilla tai pirteillä hedelmillä.