- Etusivu
 - Ruoka & juoma
 - Reseptit
 - Miten valmistetaan uunikirjolohi kermakastikkeessa?
 
Miten valmistetaan uunikirjolohi kermakastikkeessa?
- 1 kirjolohi fileinä
 - 1-2 desilitraa kuohukermaa
 - 2 sitruunan mehu
 - hyppysellinen tilliä
 - hyppysellinen sitruunapippuria
 - hyppysellinen mustapippuria
 - hyppysellinen suolaa
 
Tee kermasta kastike; sekoita kermaan hienonnettua tilliä, sitruunamehu ja mausteita.
Kaada seos kalojen päälle.
Laita uuniin 175 asteeseen n. tunniksi.
Tarjoile keitettyjen perunoiden ja tuoresalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvät artikkelit
- Aito borssikeitto
 - Aurajuustolla ja ananaksella maustettu broilerkastike
 - Basilikalla maustettu vihanneskeitto Välimereltä
 - Chilimaustettu kinkku-pasta salaatti
 - Emmental kastike pastalle tai kuorrutukseen
 - Eri raaka-aineisiin yhdistettävä perusjuustokastike
 - Gratinoidut katkarapuleivät
 - Helppo ja herkullinen alkupala
 - Helppoa ja nopeaa herkkusuille
 - Herkullinen iltapalapiirakka
 - Herkullinen ja nopea leipä
 - Herkullinen lounas tai iltapala
 - Herkulliset vappumunkit
 - Herkulliset, yrteillä maustetut uunitomaatit
 - Hernekeitto hollantilaisittain
 - Hunajaista broileria riisille tai pastalle
 - Hunajalla maustetut sämpylät
 - Hämäläinen näkkileipä
 - Itsenäisyyspäivän kakku
 - Joulupuuro neljälle
 - Juustoinen kolmen pippurin kastike neljälle
 - Jälkiruokasalaatti
 - Kaakaonmakuinen leipä maistuu tarhaikäisille - ja vanhemmille!
 - Kaneliset kierrepullat
 - Kermainen pasha pääsiäiseksi
 - Kermaiset toffeetikkarit
 - Kermajäätelötäytteinen kakku 10 hengelle
 - Kermarahka säilykepersikoista
 - Kinkkumunakas
 - Klassinen boeuf bourguignon
 - Kreikkalainen perinneruoka
 - Kuinka aurajuustokohokkaita valmistetaan?
 - Kuumat kinkkuleivät
 - Kylmä katkarapusalaatti neljälle
 - Kylmä roseepippurikastike neljälle
 - Laskiaisherkku maistuu läpi vuoden
 - Maitopohjainen pastakastike
 - Marjoilla koristeltu kakku 12 hengelle
 - Mintun makuinen juustotäytekakku 12 hengelle
 - Miten guacamole valmistetaan?
 - Miten hasselbacan perunat valmistetaan?
 - Miten herkkusieniwokki valmistetaan 3-4 ruokailijalle?
 - Miten hämäläinen katajakalja valmistetaan?
 - Miten kuorrutat maissilastuja?
 - Miten kyyhky kypsennetään timjamivoissa?
 - Miten munaton ja vähälaktoosinen kuivakakku valmistetaan?
 - Miten munaton ja vähälaktoosinen piimäpiirakka valmistetaan?
 - Miten munaton kasvispiirakka valmistetaan?
 - Miten munaton kasvispiiras valmistetaan?
 - Miten munaton kinkkupiirakka valmistetaan?
 - Miten munaton makaronilaatikko valmistetaan neljälle?
 - Miten munaton omenakakku valmistetaan?
 - Miten munaton porkkanakakku valmistetaan?
 - Miten munaton puolukkatorttu valmistetaan?
 - Miten munattomat ja vähälaktoosiset ruususuut valmistetaan?
 - Miten munattomat juustomuffinit valmistetaan?
 - Miten munattomat lihapullat valmistetaan?
 - Miten nautitaan raakaa kalaa?
 - Miten perinteiset kaurakakut Satakunnasta valmistetaan?
 - Miten peruna-voitaikina valmistetaan?
 - Miten pesto valmistetaan?
 - Miten porkkanalaatikko valmistetaan?
 - Miten poronkäristys valmistetaan?
 - Miten ruukkujuusto valmistetaan?
 - Miten sitruunakastike valmistetaan?
 - Miten tabbouli tai tabbouleh valmistetaan?
 - Miten Tzatziki valmistetaan?
 - Miten täytetyt kesäkurpitsat valmistetaan?
 - Miten valkokastike valmistetaan?
 - Miten valmistan punaviinikastikkeen?
 - Miten valmistan salaattikastikkeen?
 - Miten valmistetaan cocktailtikut?
 - Miten valmistetaan hedelmäjogurtti?
 - Miten valmistetaan italiansalaatti?
 - Miten valmistetaan kapakalaa?
 - Miten valmistetaan naposteltavat?
 - Miten valmistetaan perunapihvit?
 - Miten valmistetaan perunasalaatti?
 - Miten valmistetaan pirtelö?
 - Miten valmistetaan salaatti italialaisittain?
 - Miten valmistetaan tomaattileivät?
 - Miten valmistetaan tonnikalaleivät?
 - Miten valmistetaan tonnikalasalaatti?
 - Miten valmistetaan tuorejuustopyöryköitä?
 - Miten valmistetaan täytetty patonki?
 - Miten valmistetaan uunileivät?
 - Miten varhaisperunasalaatti valmistetaan?
 - Miten voitaikina valmistetaan?
 - Mitä dibbitarjottimelle?
 - Mitä on tempura?
 - Murean suussasulavia pikkuleipiä
 - Mustaherukkakakku 12 hengelle
 - Nopea kastike riisille
 - Nopea maitokastike perunoille ja kasviksille
 - Nopeat savuporoleivät
 - Nopeat sinihomejuustoleivät
 - Nopeavalmisteinen piiras katkaravuista
 - Nopeavalmisteinen piiras kinkusta
 - Pastasalaattia hunaja-ananas kastikkeella
 - Perinteinen kiinalainen herkku
 - Perinteinen lappalainen herkku
 - Perinteinen thaimaalainen herkku
 - Perinteinen vappujuoma
 - Perinteinen, maukas pataruoka
 - Puolen litran peruspullataikina
 - Rahka-voitaikina
 - Raikas sitruunakakku hedelmillä 12 hengelle
 - Ruokaisa broilerisalaatti
 - Ruokaisa ja raikas pääruokasalaatti
 - Sillisalaattia perunalla ja lisäkkeillä
 - Sinihomejuustoinen sienikastike neljälle
 - Suussasulava vihannespata Etelä-Ranskasta
 - Tomaattikastike pastalle 4 annosta
 - Tyttöjen unelmakakku
 - Täyttävä ja riittoisa
 - Uudenvuoden valvojaisiin
 - Vaalea kermakastike kuudelle
 - Valkosuklaakakku 15 hengelle
 - Vaniljaista päärynäriisiä
 - Venäläiset raviolit
 - Viisi peruspizza ohjetta
 - Voitaikinasta maukkaita nyyttejä
 - Yllättävä ja terveellinen alkupala
 - Ylösalaisin paistettu omenatorttu
 - Öljyssä paistetut vappuleivonnaiset