Täyttävä ja riittoisa
Pohja
| -200 g margariinia |
| -1 tl suolaa |
| -4 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja |
| -1 dl juustoraastetta |
| -0,5 dl vettä |
Levitä taikina uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiosassa noin 12 min.
Täyte
| -300 g kinkkua, pizzasuikaleita tai savusuikaleita |
| -2 tomaattia tai punaista paprikaa |
| -2dl eli noin 200g juustoraastetta |
| -6 kananmunaa |
| -4 dl maitoa tai kermamaitoa |
| -Valkopippuria |
Kinkku ja tomaatti/paprika kuutioidaan ja lisätään muut aineet.
Sekoita kunnes munien rakenne rikkoutuu. Kumoa täyte esipaistetun pohjan päälle. Pinnalle voi halutessaan lisätä juustoraastetta.
Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa noin 15-22 min, kunnes piirakan pinta on kauniin ruskea.